Ayahuasca Producten

Hoe alles logisch wordt

Mimosa-Hostilis

DMT Bevattende Planten

Het “Licht” in de reis…
Chacruna leaves
Acacia Rootbark

Acacia Root Bark

Rainbow Root Bark

Acacia Confusa
wortelschors

Acacia Confusa Formosa-wortelschors lijkt qua hoeveelheid DMT sterk op de wortelschors van Mimosa Hostilis. (DMT is een van de 2 actieve ingrediënten voor het Ayahuasca-brouwsel). Daarom wordt het vaak gebruikt om de originele Chacruna-bladeren in het brouwsel te vervangen. De Acacia heeft een minder vijandig en zachtaardig karakter tijdens Ayahuasca-reizen. De oude Egyptenaren gebruikten deze plant om in contact te komen met hogere rijken om door hun goden te worden geadviseerd. Deze schors van Acacia wordt voornamelijk geoogst in Hawaï en Taiwan, maar komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Acacia Confusa wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde en is in heel Azië als kruidengeneesmiddel verkrijgbaar. De boom is heel gewoon geworden in veel tropische gebieden in de Stille Oceaan en wordt als invasief beschouwd. Het kan tot een hoogte van 15 meter groeien en wordt vanwege zijn hoge dichtheid van het hout van de boom gebruikt voor bouwwerkzaamheden zoals steunbalken voor ondergrondse mijnen.

Mimosa Hostillis

Mimosa Hostillis

Mimosa hostilis Inner Root Bark

Mimosa hostilis
Binnen-wortelschors

Mimosa Hostilis is een entheogeen dat wordt gebruikt door de Jurema Cult in het noordoosten van Brazilië. Gedroogde Mexicaanse Mimosa Hostilis-wortelschors heeft een DMT-gehalte van ongeveer 1 tot 1,7%. Deze Mimosa Hostilis (Tepezcohuite) wordt geoogst door een gemeenschap van inheemse Tzoltzil en Zoque boeren uit het zuidoosten van Mexico. Er werden geen chemische meststoffen of pesticiden gebruikt. Het grootste deel van de jurema wordt geoogst / verzameld uit het wild in de meer dan 370 hectare grond die deze boeren bezitten. De Tepezcohuite-boom is zeer overvloedig in deze regio, omdat het er op natuurlijke wijze groeit. Ze herinvoeren voldoende bomen om een duurzame en milieuvriendelijke productie te garanderen.

Chacruna

Chacruna

Psychotria viridis

Chacruna
Psychotria viridis

Psychotria viridis bevat het hallucinogene alkaloïde dimethyltryptamine (DMT) in niveaus die in gedroogde toestand variëren van 0,1% tot 0,61%. Het is vooral bekend als een toevoeging aan het ayahuasca-brouwsel dat in Zuid- en Midden-Amerika wordt gebruikt. Het werkingsmechanisme verloopt via de monoamineoxidaseremmer (MAOI) die aanwezig is in Banisteriopsis caapi, waardoor ayahuasca effectief kan zijn in orale doses (in tegenstelling tot rokende DMT-kristallen waarvoor geen conditionerende partnerstof nodig is). Genezers in het Amazone-gebied van Peru, Ecuador en Colombia herkennen verschillende subvariëteiten van Psychotria viridis, gebaseerd op de locatie van klieren aan de achterkant van de bladeren.

Red Caapi

Mao Remmers

maken het mogelijk
Syrian Rue Plant
Banisteriopsis Caapi Yellow Paste

Caapi Yellow

30:1 Paste Extract

Banisteriopsis Caapi Yellow
30:1 Pasta

Deze pasta is gemaakt met vers geoogste Banisteriopsis Caapi en alleen schoon water. Voor elke deel pasta werden 30 delen verse Yellow Caapi gebruikt. Wanneer verse Caapi wordt gebruikt, is het eindproduct veel beter dan dat van gedroogde Caapi. De Caapi wordt 3 keer langzaam gekookt gedurende 8 uur. Na elke stap van 8 uur wordt de vloeistof gefilterd om alle onzuiverheden te verwijderen voordat het door een verdampingsproces tot een dikke pasta wordt omgevormd. Dit is het “pure goud” van de plant. Je zult het geweldig vinden!

Banisteriopsis Caapi Yellow

Caapi Yellow

Quechua Yage

Banisteriopsis caapi yellow
Exclusive

Deze gele Banisteriopsis Caapi (een van de belangrijkste ingrediënten van ayahuasca) komt uit het land van een Quechua in het gebied rond Rio Napo in Ecuador. De planten zijn in zijn pure staat allemaal gedroogd door de zon en hebben geen verdere behandeling gehad. Om van deze liaan een drinkbare substantie te maken, is een soortgelijke procedure nodig als voor het DMT-deel van het Ayahuasca-ritueel. Voor elke plant die wordt geoogst, herplanteren ze er meer dan tien terug.

Syrian Rue

Syrian Rue

Peganum harmala

Syrian Rue
Peganum harmala

Deze zaden zijn uitermate geschikt als mao remmer. Je hebt er zeer weinig van nodig en het Geeft De DMT vrijspel in je lichaam. Dit kruid groeit in barre omstandigheden en wordt al duizenden jaren wereldwijd in vele culturen gebruikt. In Azië is de plant bijvoorbeeld in gebruik als een remedie en als een vruchtbaar afrodisiacum en als kleurstof. In Iran heeft de plant veel religieuze betekenis. In Turkije worden gedroogde capsules van deze plant geregen en opgehangen in huizen of voertuigen om te beschermen tegen “het boze oog” en het wordt veel gebruikt voor bescherming tegen Djinn in Marokko

Eye L

Meer Producten

Voor helderheid in je leven
Eye R
Palo Santo

Palo Santo

Bursera graveolens

Palo santo

Palo Santo kan net als wierook worden verbrand door krullen van het hout aan te steken of de hele stok te branden. Na een paar minuten branden worden ze uitgeblazen zodat hij een tijd lang zullen roken. In Peru gebruiken sjamanen en medicijnmannen de de stijgende rook van de Palo Santo-stokken om het energieveld van mensen te laten binnengaan en zo  tegenslagen, negatieve denkpatronen en slechte geesten te wissen. In de westerse cultuur wordt Palo Santo gebruikt als wierook.

Sananga

Sananga Water

Tabernaemontana Undulata

Sananga Water

Traditioneel worden druppels in de ogen aangebracht om spirituele visie en bewustzijn uit te breiden en tegelijkertijd iemands vermogen om de intenties van anderen te lezen te vergroten. Van Sananga wordt ook gezegd dat het iemands zicht op lange afstand vergroot. Inheemse mensen geloven dat het ook kan worden gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan oculaire problemen zoals bijziendheid, diepte en kleurperceptie, definitie van beelden en voor detectienauwkeurigheid. Het is ook gebruikt bij de behandeling van verschillende andere oogziekten zoals glaucoom, staar en zelfs blindheid, maar hierover is geen wetenschappelijk bewijs.

Guayusa leaf

Guayusa ilex

Hele Bladeren

Guayusa ilex

De bladeren worden verzameld en gedroogd, daarna traditioneel als thee gedronken in de vroege ochtenduren onder inheemse volkeren van het regenwoud, terwijl ze hun nachtdromen, mythen en verhalen vertelden.