Hartelijk welkom bij Filav

Natuurlijke gezondheid en zelfontwikkeling

Voel de liefde van de natuur

“Het doel van deze site is om kennis en ervaringen over plantgeneesmiddelen en ontwikkelingsinzichten te delen, om een mooie liefdevolle wereld te creëren”
Jochem van der Linden

Wiet als medicijn

Het wordt steeds meer bekend dat wietolie zeer veel medicinale kwaliteiten heeft. Deze kennis is echter al heel oud. De Cannabis plant is eeuwen lang gebruikt tegen van allerlei aandoeningen, maar met de komst van de hedendaagse medicijnenleer is deze kennis grotendeels verloren gegaan.

Moeder Ayahuasca

Van oorsprong werd dit medicijn gebruikt door sjamanen in die hiermee een brug vormden naar een spirituele wereld waar ze de kennis verzamelden om de mensen om hen heen te helen of advies te kunnen geven aan krijgers. Tegenwoordig wordt het medicijn Ayahuasca in westerse culturen veel gebruikt voor zelfontwikkeling en spirituele groei.

Etherische oliën

Wanneer we een molecule van een essentiële olie inademen, reist deze, als een prikkel naar onze hersenen. Wanneer we een ontspannende geur ruiken, maken onze hersenen stofjes die in het lichaam rust en ontspanning brengen. Op dezelfde manier worden stimulerende oliën vertaald in ons lichaam om ons actiever en energieker te voelen.

Door plantmedicatie te gebruiken neem je het heft in eigen handen en ben je minder afhankelijk van de farmaceutische oplossingen.
Ondervind hoe je met liefde en de natuur meer los kan laten en zo controle krijgt over je eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Door middel van Filmpjes, beschrijvingen en downloads, wil ik je via deze site graag kennis laten maken met de ongelooflijke rijkheid van de natuur.

Alle informatie op deze website is gratis om te delen en te downloaden.
Sommige producten die ik aanbeveel hebben “affiliate links” Hiermee ontvang ik een klein bedrag als iemand iets via die link koopt. Je hoeft er niet meer voor te betalen, maar het stimuleert mijn om deze site verder te ontwikkelen.

Als de informatie op deze site je erg helpt in je proces, zou je kunnen overwegen om een donatie te doen.
Deze worden uiteraard zeer gewaardeerd!!!